Fórum potravinové suverenity

AMPI se zavazuje pravidelně svádět dohromady všechny obyvatele ČR i zahraniční spojence, jejichž zájmem je dosahování potravinové suverenity, rozvoj místních potravinových systémů a směřování k demokratičtějšímu, environmentálně a sociálně citlivějšímu a celkově udržitelnějšímu potravinovému systému u nás i v okolním světě.

2015

• 24.-25. 9. FÓRUM POTRAVINOVÉ SUVERENITY: Jídlo v souvislostech.                                     24. 9. 12:30-19:00 přednášky a diskuse pro veřejnost a 25. 9. 9:00-15:00 dílny a diskusní skupiny. Více o akci a přihlašování na webu potravinovasuverenita.cz zde.
  • 28.1.-1.2. Otevřený prostor:  Jídlo, zemědělství, krajina. Jak ovlivňuje to, co máme na talíři, svět kolem nás, a naopak? Co je potravinová suverenita a potravinová soběstačnost a jak je docílit? Co pomáhá a co brání jídlu z blízka? Podrobnosti již brzy na www.thinktank.cz.

2014

• 14.10. 2014 Jídlo z blízka pro Ostravu!!! Seznámení s inspirací ze zahraničí a s místními potravinovými iniciativami v Moravskoslezském kraji. Pozvánka k nalezení zde.