Zpracování půdy v ekologickém zemědělství | Ampi – Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Zpracování půdy v ekologickém zemědělství

Akce již proběhla
  • Kalendář7.12.2024
  • MístoAgentura ZERA, Podhradí 127, 675 71 Náměšť nad Oslavou
  • Čas8:30 - 17:00

Asociace AMPI vás srdečně zve na seminář věnovaný základní nauce o půdě a jejím fyzikálním i chemickým vlastnostem. Prezentovány budou rýčové zkoušky a odběry vzorků půd, zahrnuty budou stručná laboratorní cvičení na zpracování jednotlivých vzorků. Odpolední blok bude věnován možnostem zpracování půdy v závislosti na výsledcích půdních vzorků a dalších parametrech různých typů stanovišť na zemědělských pozemcích.  

Seminář je koncipován jako soubor teoretických přednášek a společných diskuzí.

Seminář je určen primárně pro zemědělce, výrobce potravin, popř. jiné osoby, pracující pro hospodářské subjekty kategorie MSP (malé a střední podniky).

Organizační pokyny:

  • Seminář je celodenní, občerstvení zajištěno. 
  • Kapacita semináře omezena.
  • Doporučená je registrace, nejpozději do 5. prosince 2024.

Registrujte se prosím přes tento odkaz.

  • V případě absence je možno vyslat místo sebe náhradníka.
  • Akce je zdarma. Je však zároveň součástí třídenního vzdělávacího semináře, kterého je možno se zúčastnit. Zbývající dny jsou zpoplatněny, strava a ubytování zajištěno. Program celého semináře a podrobnější informace na vyžádání.

Kontaktní osoba: Kateřina Beňová, katkab@asociaceampi.cz, 776 216 214         

Těšíme se na Vás!

Osobní údaje budou v souladu s nařízením EP a Rady (EU) č. 679/2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES zpřístupněny také Státnímu zemědělskému intervenčnímu fondu a Ministerstvu zemědělství pro účely administrace, kontroly a evaluace Programu rozvoje venkova na období 2014–2020.